NVM

Bezig met het laden
van het e-zine...

Digitale Kansen: De consument

In dit e-zine lees je alles over de (veranderende) consument, de impact van digitalisering en de rol die de makelaar hierin heeft. De artikelen en video’s zijn geclusterd per thema en vind je hieronder.

01 | Welkom!

02 | Voorwoord

03 | De consument

04 | Innovatie

05 | Klantreis

06 | Social Media

07 | Jouw klantrelatie

08 | Oud & Nieuw?

09 | Colofon

Bezig met laden
>

Winnaar NVM Innovatie Challenge

Renovatietool Setle heeft eind juni de allereerste NVM Innovatie Challenge gewonnen. Nivelles, oprichter van Setle, kreeg uit handen van NVM-Wonen bestuurslid Frederik van Till de award uitgereikt. 

2 min

Edzard Bijvoet, innovatie-directeur bij de NVM Holding overhandigde Thibaut een cheque ter waarde van 10.000 euro én de toezegging om samen te kijken hoe de tool verder ontwikkeld kan worden.

Setle is een applicatie die kopers helpt bij het verbouwen van een woning. Alle informatie over verbouwen is op één plek te vinden. Denk aan verbouwingskosten, contactgegevens van aannemers en mogelijke subsidies. “Omdat men vaak geen ervaring heeft met verbouwingen, bespaart dit kopers enorm veel tijd en frustratie”, vertelt Nivelles. “Met het aanbieden van de app door de NVM-makelaar, wordt de koper ontzorgd en de klantrelatie verbeterd.”

“Koper wordt ontzorgd en klantrelatie verbeterd.”

Begin 2020 zag Setle in België het levenslicht. Door de winst van de Innovatie Challenge en verdere internationale interesse, heeft Nivelles besloten de bestaande applicatie te vernieuwen. “Deze wordt nu sneller, schaalbaarder en kent een beter design. Dit najaar kan de app door NVM-makelaars aan klanten worden aangeboden.” In de voorbereidingsfase heeft een pilotgroep van NVM-makelaars de app al uitvoerig kunnen testen. “Op die manier kunnen we een applicatie maken die 100 procent aansluit op de Nederlandse markt.”

Terugkijken?

Bekijk hier de samenvatting van de finale van de NVM Innovatie Challenge of bekijk hier de volledige uitzending.

De andere deelnemers
van de NVM Innovatie Challenge:

Stylist Cadeau

Soo Media

Naar website

Identificeer de potentiele koper

Tech-studio

Naar website

Het Beste Bod

Nicolaas Heyning

Naar website

Homebuddy

Homebuddy Services

Naar website

Bekijk de video over de NVM Office Service

Bekijk video

Bekijk de video over tech meets vastgoed

Bekijk video