NVM

Bezig met het laden
van het e-zine...

Digitale Kansen: De consument

In dit e-zine lees je alles over de (veranderende) consument, de impact van digitalisering en de rol die de makelaar hierin heeft. De artikelen en video’s zijn geclusterd per thema en vind je hieronder.

01 | Welkom!

02 | Voorwoord

03 | De consument

04 | Innovatie

05 | Klantreis

06 | Social Media

07 | Jouw klantrelatie

08 | Oud & Nieuw?

09 | Colofon

Bezig met laden
>

Win-win met bezichtiging

Move.nl moet bij de meeste NVM-makelaars bekend in de oren klinken. Vrijwel iedere NVM-makelaar werkt al met dit digitale dossier.

2 min

Ooit is Move.nl gestart voor de verkoper en daarna volgden Move koop, aankoop en bezichtiging. Al wordt dat laatste onderdeel nog niet door iedereen ingezet. “Terwijl het grote voordelen biedt voor zowel de consument als de makelaar”, zegt Marvin Schouten van NVM-deelneming Realworks.

Via Move bezichtiging heeft de consument alle bezichtigingen in één persoonlijk dossier. ”Inclusief een logo van de makelaars die de woningen aanbieden”, vertelt Schouten. “Zo staat alles op één plek en hoef je als consument niet zes keer in te loggen.”

Voor de verkopend makelaar is het grote voordeel dat je als makelaar zelf bepaalt welke documenten je van tevoren deelt met een bezichtiger. “Documenten achteraf handmatig toesturen is dus niet meer nodig waardoor je veel tijd bespaart”, benoemt Schouten. “En het is helemaal mooi wanneer de verkoper Move.nl verkoop gebruikt en zelf documenten uploadt die op die manier direct in het systeem van de makelaar komen.” Wat Schouten nu ook van makelaars hoort, is dat ook de consument zelf om een Move-account gaat vragen. “Het is voor de consument erg fijn om op één plek vooraf inzicht te hebben in bepaalde documenten zodat je je beter kan voorbereiden op een bezichtiging.”

Makelaars aan het woord

“In deze bijzondere woningmarkt, beseffen wij ten zeerste dat het enorm belangrijk is om alles in één keer goed te doen. Het werken op een snelle en vooral accurate manier wordt vereenvoudigd door Move.nl bezichtiging. Dit is hierbij een logische stap in de digitale evolutie van een makelaar. Wij ervaren deze werkwijze voor onze (potentiële) opdrachtgevers inmiddels als een onmisbare stap in het verkoopproces.”

Pascal Vlemmix
Hypodomus Makelaars – Eindhoven

“Move bezichtigingen helpt ons bij het managen van het, op dit moment vaak, grote aantal bezichtigingen per woning en het stroomlijnen van het biedingsproces. Alle geïnteresseerden ontvangen via Move dezelfde informatie zodat ze goed voorbereid naar de bezichtiging kunnen komen. Dankzij de koppeling met Realworks is iedereen binnen ons kantoor altijd realtime geïnformeerd over de ontvangen biedingen.”

Nick Fitters
Staete Makelaars – Waalwijk

“Move.nl helpt onze makelaars efficiënt documenten te delen en zowel onze opdrachtgevers als potentiële kopers 24/7 te kunnen dienen in hun informatiebehoefte.”

Jordy Kuipers
Ruijters woningmakelaars – Maastricht

Wil je meer weten over werken met Move.nl bezichtiging? Bekijk dan de webinar.

Lees ook het artikel over makelaars in innovatie

Lees meer

Bekijk ook de video over Tech meets vastgoed

Bekijk video